صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: بریک و خاموش شدن ainol crystal

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    HALA HARJA
    نوشته ها
    11

    پیش فرض بریک و خاموش شدن ainol crystal

    با سلام خدمت دوستان عزیز . بنده بک تبلت آینول کریستال دارم یک ماهه خریدم اومدم آپدیتش کنم که deep brick شد با روش های مختلف تونستم hard brikesh کنم. یعنی وقتی به کامپیوتر وصل می کنی m3 chip رو میشناسه حالا اگه ممکنه بگید چطور روشن کنم تبلتو

  2. #2
    Senior Member mahdiw710 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    802

    پیش فرض

    این تاپیک رو مطالعه فرمودین؟:
    [HOW TO] Unbrick your Ainol Crystal - SlateDroid.com

  3. #3
    Senior Member PedramQQ آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    تــبریــز
    نوشته ها
    200

    پیش فرض

    خوبه حالا برای شما میشناسه برای من کلا از ته نمیشناسه
    فکر کنم برای من سوخته!

    به اینجا هم سر بزن احتمال 95% جواب بده با این روش
    http://mobilecon.info/unbrick-ainol-...2-windows.html
    البته باید یه ایمیج کریستال رو از سایت ها پیدا کنی
    خرید از ایران شپینگ 100% تضمین شده


  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    HALA HARJA
    نوشته ها
    11

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiw710 نمایش پست ها
    این تاپیک رو مطالعه فرمودین؟:
    [HOW TO] Unbrick your Ainol Crystal - SlateDroid.com
    بله اینجا رفتم . اتفاقا با آموزش این سایت از deep درش آوردم. اما مراحل بعدی کار رو نفهمیدم چیکار کنم. اگه به فارسی بگین ممنون میشم

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    HALA HARJA
    نوشته ها
    11

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط PedramQQ نمایش پست ها
    خوبه حالا برای شما میشناسه برای من کلا از ته نمیشناسه
    فکر کنم برای من سوخته!

    به اینجا هم سر بزن احتمال 95% جواب بده با این روش
    Unbrick Ainol Novo 7 Aurora II (Windows) | smartphone and tablet review, tips,tweak and hack
    البته باید یه ایمیج کریستال رو از سایت ها پیدا کنی
    مال شما هم انشا... درست میشه. اما لینکی که دادین برای auora 2 هستش نه کریستال

  6. #6
    Senior Member PedramQQ آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    تــبریــز
    نوشته ها
    200

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shayan_power نمایش پست ها
    مال شما هم انشا... درست میشه. اما لینکی که دادین برای auora 2 هستش نه کریستال
    گفتم که باید یه ایمیج کیریستال رو پیدا کنید
    خرید از ایران شپینگ 100% تضمین شده


  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    HALA HARJA
    نوشته ها
    11

    پیش فرض

    دوستان کسی نمیتونه کاری کنه؟ در ضمن تبلت من الان در وضعیتیه که وصل می کنم به کامپیوتر فقط M3-chip رو میشناسه یا همون world cup driver . اما همچنان وقتی تبلت رو روشن می کنی نور صفحه روشن نمیشه در واقع عکس العملی نشون نمیده تبلت.

  8. #8
    Senior Member mahdiw710 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    802

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shayan_power نمایش پست ها
    دوستان کسی نمیتونه کاری کنه؟ در ضمن تبلت من الان در وضعیتیه که وصل می کنم به کامپیوتر فقط M3-chip رو میشناسه یا همون world cup driver . اما همچنان وقتی تبلت رو روشن می کنی نور صفحه روشن نمیشه در واقع عکس العملی نشون نمیده تبلت.
    خب معلومه که step1 رو رفتید
    Step2 رو انجام دادین؟
    Step 2
    Right click on "ImageBurnTool.exe" in the AML Image Burn Tool folder and "Run as Administrator." Click on "Configure --> Import upgrade file" in the menu.
    You have a couple of choices for how to proceed next
    1......
    2......
    3......

  9. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    HALA HARJA
    نوشته ها
    11

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiw710 نمایش پست ها
    خب معلومه که step1 رو رفتید
    step2 رو انجام دادین؟
    step 2
    right click on "imageburntool.exe" in the aml image burn tool folder and "run as administrator." click on "configure --> import upgrade file" in the menu.
    You have a couple of choices for how to proceed next
    1......
    2......
    3......
    دوست عزیز انجام دادم . اما گیر می کنه وسطاش. یعنی جایی که می خواد فایل های فلش رو بزنه یا همون فایل های زیپ خطا میده. حالا یه خواهشی دارم اگه شما بتونید به فارسی مراحل 2 و 3 سعتی هارد بریک و سافت بریک رو به فارسی بیان کنید و به زبان ساده ممنون میشم.

  10. #10
    Senior Member edrisrezai آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    363

    پیش فرض

    تبلت منم بلاخره deep brick شد چی کار کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

Tags for this Thread

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •