نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: Asphalt 7: Heat v1.0.0 نسخه رسمی آٰفلاین

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    Senior Member PedramQQ آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    تــبریــز
    نوشته ها
    200

    Post Asphalt 7: Heat v1.0.0 نسخه رسمی آٰفلاین



    روش برطرف کردن مشکل خطای لایسنس بر روی بعضی از مدل ها اضافه شد !

    پیش نیاز : اندروید ۲٫۲ و بالاتر

    آْسفالت چند سالی است که به عنوان برترین بازی ماشین سواری گوشی های موبایل یکه تازی می کند . از نسخه های جاوا و سیمبین نه چندان گرافیک بالا تا آی او اس و اندروید خارق العاده .
    Asphalt 7: Heat بی شک گل سرسبد آسفالت ها می باشد که هم اکنون برای اندروید ارایه شده است . در این ورژن شما از میان ۶۰ اتومبیل برتر خودرو سازی های مشهور سراسر جهان نظیر فراری ، لامبورگینی ، آستون و مارتین اتومبیل های خود را انتخاب کرده و به مسابقات سراسر هیجان قدم بگذارید .
    مسابقات در ۱۵ شهر متلف پهنه ی خاکی نظیر هاوایی ، پاریس ، لندن ، میامی و ریو برگزار خواهد گردید . ۱۵ لیگ مختلف با بیش از ۱۵۰ مسابقه در ۶ حالت متفاوت انتظار شما را می کشند .
    اگر هوای سرعت و البته گرما کرده اید ، این نسخه از آسفالت را از دست ندهید .

    حجم 9.13 دانلود فایل اصلی

    دانلود دیتا با حجم 871 مگابایت

    البته فایل زیپ شده در حالت اکسترا حدود 1.35 گیگابایت میباشد

    برای استفاده از دیتا پس از نصب ، پوشه دیتا را در مسیر Android/Obb قرار دهید .

    در صورتی که خطای لایسنس دریافت کردید ، ابتدا اینترنت را قطع کرده و وارد بازی شوید . سپس به شما پیغامی داده خواهد شد که می بایست بر روی گزینه Retry کلیک نمود و اندکی صبر نمایید تا بازی اجرا شود .


    تست شده بر روی Ainol NOVO Aurora II , Galexy Tab
    خرید از ایران شپینگ 100% تضمین شده


  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    17

    پیش فرض

    سلام ... آقا ممنون برای گذاشتن لینک . داداش از من رو ارورا 2 بعد از نصب بازی و ریختن دیتا و بعد اجرای بازی فورس کلوز میده ... چرا باید چیکار کنم ؟ میشه آموزش قدم به قدم بدین ؟

  3. #3
    Junior Member hosain76 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    kermanshah
    نوشته ها
    13

    پیش فرض سلام

    نقل قول نوشته اصلی توسط nice_boyever نمایش پست ها
    سلام ... آقا ممنون برای گذاشتن لینک . داداش از من رو ارورا 2 بعد از نصب بازی و ریختن دیتا و بعد اجرای بازی فورس کلوز میده ... چرا باید چیکار کنم ؟ میشه آموزش قدم به قدم بدین ؟
    دوستان من هم همین مشکل رو دارم
    الان رام 0721 روش نصب هست شما هم روی همین رام تست کردین ؟ اگه میشه برای نصبش بیشتر راهنمایی کنید

  4. #4
    Senior Member PedramQQ آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    تــبریــز
    نوشته ها
    200

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hosain76 نمایش پست ها
    دوستان من هم همین مشکل رو دارم
    الان رام 0721 روش نصب هست شما هم روی همین رام تست کردین ؟ اگه میشه برای نصبش بیشتر راهنمایی کنید
    دوست گلم برای من 0705 هست
    والا روش خاصی نداره ابتدا دیتا رو کپی کنید به مسیر obb بعد گیم رو نصب کنید و اینترنت هم وصل نباشه
    خرید از ایران شپینگ 100% تضمین شده


  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    17

    پیش فرض

    سلام از من 0705 هست که روت شده . ولی وقتی بازش میکنم قبل از چک کردن لایسنس از بازی با فورس کلوز میگره بیرون .

  6. #6
    Senior Member PedramQQ آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    تــبریــز
    نوشته ها
    200

    پیش فرض

    دوستان مطمئن هستید فایل اصلی و دیتا رو از لینکی که دادم دانلود کردین
    خیلی ها تو نسخه قبلی مشکل داشتن ولی با نسخه افلاین مشکلشون حل شده!
    خرید از ایران شپینگ 100% تضمین شده


  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    17

    پیش فرض

    بله با همین نسخه مشکل . من دستگاه را فلش کردم و بعد میرفت وای فای راچک میکرد که قبلا به این مرحله نمیرسید ... ولی با وجود دیتای بازی داخل بازی نمیرفت و وقتی یه بار از بازی بیرون اومدی دیگه داخل نمیره

  8. #8
    Senior Member PedramQQ آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    تــبریــز
    نوشته ها
    200

    پیش فرض

    دوستان در نسخه 0705 اجرا میشه ولی در نسخع های جدید اجرا نمیشه
    خرید از ایران شپینگ 100% تضمین شده


  9. #9
    Senior Member mahdiw710 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    802

    پیش فرض

    من هم با نسخه 0705 تست کردم اجرا شد

  10. #10
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    مرکزی
    نوشته ها
    110

    پیش فرض

    سلام
    اقا این بازی دارای چه دیتاییه ؟؟؟
    برروی کریستال 2 جواب میده؟؟؟

Tags for this Thread

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •